Gå til hovedinnhold
Kampanjekoder forklart
Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

Kampanjekoder er unike koder som brukere kan løse inn i bytte mot øyeblikkelige belønninger. Vanligvis er disse belønningene et beløp som spenner seg fra 0,15 Roobidos til 0,50 Roobidos (som er 1:1 med USD), og de kommer med et begrenset antall ganger de kan kreves. Du finner disse kodene på vår Twitter, Instagram og Telegram. Samarbeidspartnere og sponsede streamere får også kampanjekoder som kan distribueres til fellesskapet fra tid til annen. Sørg for å holde øye med dem og være en aktiv del av Roobet Twitch-fellesskapet, slik at du ikke går glipp av disse belønningene!

Vi tilbyr to typer kampanjekoder: Kampanjekoder for de som ikke har gjort innskudd, og kampanjekoder for de som har gjort innskudd. For å være kvalifisert for sistnevnte type, må du ha satt inn 5 Roobidos i løpet av de siste 7 dagene, så det er viktig å være aktiv hvis du ønsker å løse inn en kode!

Når du har løst inn den ønskede kampanjekoden, får du følgende melding på skjermen:

Dette betyr at innløsningen av kampanjekoden var vellykket og at du bør ha mottatt belønningen. Merk at denne meldingen også vises når du løser inn en henvisnings-/affiliatekode.

Du kan se om du har løst inn en affiliate-/henvisningskode og ikke en kampanjekode, ved at ditt RooWards-nivå øker til nivå 1, som er belønningen for henviste brukere. Dette bildet viser hvordan stigning i RooWards-nivå vil se ut:

Hvis du allerede har løst inn koden, uavhengig av om det er en kampanje- eller affiliate-/henvisningskode, vil du se følgende melding på skjermen siden du ikke kan løse inn den samme kampanjekoden to ganger eller bruke mer enn én henvisningskode på kontoen din.

Til slutt, hvis du løser inn en kode som ikke eksisterer, eller en kode som har utløpt og blitt fjernet fra systemet vårt, vil du se følgende melding som informerer deg om at koden ikke eksisterer: