Crash-problemer

Om ulike problemer som kan oppstå i crash, hvorfor de skjer og hvordan du unngår dem.

Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

Crash er et spill som utelukkende er avhengig av din tilkobling til Roobet. Rundene spilles i sanntid, derfor er styrken og stabiliteten til nettverket og enheten helt avgjørende for en knirkefri opplevelse.

Her er noen grunner til at problemer kan oppstå:

• Det oppstod forsinkelse på enheten eller nettverket du brukte da du forsøkte å cashe ut, noe som førte til at responsen ikke ble overført til Roobets servere i tide

• Det ble gjort et forsøk på å cashe ut nær krasjpunktet, men på grunn av en liten forsinkelse (ventetid over internett), ble ikke responsen mottatt i tide

• Ustabilitet som følge av bruk av en mobil enhet

• Bruk av VPN eller en proxy som kobler deg til et annet nettverk, kan hindre kvaliteten på tilkoblingen til Roobet. Vi anbefaler på det sterkeste at du deaktiverer dette

Hvordan kan jeg være sikker på at dette ikke var et problem med selve nettstedet? - Roobet har et automatisk refusjonssystem på plass. Hvis en systemfeil eller en serverrelatert feil påvirket runden, vil innsatsen automatisk bli refundert.

Kan jeg få en refusjon hvis jeg klikket på cash out, men det ikke lot meg gjøre det?- Vi forstår det er frustrerende når slike problemer oppstår, men vi kan ikke refundere for tilkoblingsproblemer på klientsiden da dette er utenfor vår kontroll.

Hvordan kan jeg forhindre at dette skjer igjen? - Hvis du ikke er i stand til å cashe ut på grunn av årsakene ovenfor, foreslår vi at du drar full nytte av vår Autocashout-funksjon. Dette vil automatisk cashe ut på multiplikatoren du selv angir, også når det er forsinkelser på klientsiden.