Alle samlingerAlminnelig
Timeout og sletting av konto

Hvordan kan jeg ta en timeout eller slette kontoen min?

Oppdatert over en uke siden

Hos Roobet tar vi ansvarlig spilling veldig seriøst, og vi gjør alltid vårt beste for å passe på spillerne og sikre at de spiller på en ansvarlig måte. Dersom du føler at du kan ha problemer knyttet til pengespill, anbefaler vi at du sjekker ut dette spørreskjemaet for ansvarlig spilling: https://www.begambleaware.org/ og/eller tar en timeout fra spillingen.

For å aktivere timeout kan du sende en e-post til cs@roobet.com med emnet «Timeout» fra e-postadressen du opprettet Roobet-kontoen med. Hvis du bare vil ha timeout i en gitt tidsperiode, må du angi denne tidsrammen i e-posten.

Sørg for å oppgi brukernavnet ditt slik at vi finner kontoen din.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om du vil slette kontoen din, kan du sende en e-post til cs@roobet.com med emnet «Slett kontoen min» fra e-postadressen du opprettet Roobet-kontoen med.

Sørg for å oppgi brukernavnet ditt slik at vi finner kontoen din.

Dersom kontoen din er ny og ennå ikke har noen aktivitet (ingen innsatser eller innskudd), kan du slette den via kontoens personverninnstillinger her: https://roobet.com/?modal=account&tab=privacy&showSessions=no ved å velge «Steng kontoen min».