Alle samlingerInnskudd
Hvordan sette inn penger fra Binance

Binance tilbyr unike kjeder for sending av krypto. Du bør unngå BEP-kjedene når du gjør innskudd. Les her for en veiledning!

Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

Det første du må gjøre for å sende kryptovaluta til Roobet er å kopiere innskuddsadressen fra Roobet for valutaen du ønsker å sette inn, og deretter gå til «Fiat og Spot»-delen av Binance-lommeboken. Når du er ferdig, klikker du på «Uttak»-knappen på siden og velger kryptovalutaen du ønsker å overføre til Roobet.

Når du har fullført disse stegene, vil du se uttakssiden med alle detaljene du trenger for å fullføre innskuddet til Roobet, som innskuddsadressen din, beløpet og nettverket, som vist nedenfor.

Ethvert kryptovaluta-alternativ hos Roobet (Bitcoin, Tether, Ethereum og Litecoin) har sitt eget nettverk som det må sendes over for å bli kreditert, ellers vil innskuddet ikke gå gjennom til saldoen din:

Bitcoin: BTC

Tether (USDT): ERC20

USD Coin (USDC): ERC20

Ethereum: ERC20

Litecoin: LTC

Andre overføringsnettverk (BEP20, BEP2 osv.) godtas ikke av Roobet, og innskuddet overføres ikke til saldoen din. Når informasjonen er fylt ut og du har trykket på «send inn!», er transaksjonen din sendt. Den vil komme inn på saldoen din så snart den er bekreftet på nettverket.