Alle samlingerAlminnelig
Slik tilbakestiller du passordet

Slik tilbakestiller du passordet Se denne artikkelen for en veiledning om hvordan du tilbakestiller passordet hvis du har glemt det

Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har glemt Roobet-passordet, må du klikke på «Tilbakestill passord»-knappen som vises på Roobets innloggingsside. Oppgi deretter e-postadressen du brukte til å bekrefte kontoen og klikk på «Fortsett».

Ikke klikk deg bort fra dette skjermbildet. Det kan hende du må gjøre prosessen på nytt, da du må skrive inn informasjon som sendes til e-posten din på siden du blir sendt til på Roobet.

Deretter får du tilsendt en gjenopprettingskode til e-posten som du må oppgi i «Gjenopprettingskode»-feltet på siden.

Åpne e-posten din i en annen fane eller enhet og oppgi gjenopprettingskoden sammen med passordet du ønsker å endre til. Når du har gjort dette, vil du kunne logge deg inn med det nye passordet!