Alle samlingerUttak
Uttak med kredittkort

Detaljer om hvordan du tar ut penger fra Roobet-kontoen din ved hjelp av et betalingskort.

Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

Uttaksprosessen når du bruker et kredittkort er ganske enkel og grei.

1. Gå til uttakssiden din her og velg «Kontanter»

2. Velg «Kort»

3. . Skriv inn beløpet du ønsker å ta ut (beløpet må være større enn $ 15) og velg deretter «Ta ut midler». Deretter blir du bedt om å oppgi 2fa-informasjonen. Når du har klikket på «Ta ut midler», er midlene reservert for uttak og fjernet fra saldoen. Dersom kredittkortskjemaet ikke er fullført innen 30 minutter, vil uttaket automatisk bli kansellert, og pengene vil bli returnert til saldoen din.

4. Skriv inn kort-/faktureringsinformasjonen for hvor du vil at uttaket skal sendes, og velg «Betal nå».

5. . Pengene dine vil da bli sendt til kortet du skrev inn!