Alle samlingerInnskudd
Hvordan gjøre innskudd med et kredittkort

Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør et innskudd til Roobet ved hjelp av et kredittkort.

Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

Vi tilbyr en rekke forskjellige innskuddsmetoder hos Roobet, og en av disse metodene er kredittkort. Som referanse vises alle midler på Roobet i Roobidos, som har et 1:1-forhold med USD, og alle innskudd vil bli plassert i denne valutaen. Følg disse stegene for å sette inn penger på Roobet-kontoen din med et kredittkort:

1.Åpne innskuddsfanen ved å klikke på denne lenken her, eller velg «Innskudd» øverst på nettstedet.

2. Deretter velger du «Kontanter» via rullegardinmenyen for å sikre at du har valgt kontantsaldo, og deretter kontrollerer du at du har valgt «Kredittkort» fra de tilgjengelige alternativene. Disse alternativene vil variere fra sted til sted, men «Kredittkort» vil være tilgjengelig fra alle steder som for øyeblikket tillater kontantinnskudd.

3. Skriv inn beløpet du ønsker å sette inn (minste innskuddsbeløp er $ 10) og kortdetaljene dine. Velg deretter «Sett inn».

4. Du vil motta et varsel på Roobet som viser at innskuddet ditt blir behandlet. Et annet varsel vil bli sendt som viser at innskuddet ditt har gått gjennom og nå er på saldoen din. Det innbetalte beløpet vil nå vises på kontantsaldoen, og du er klar til å bruke de nylig innbetalte midlene hos Roobet!