Alle samlingerInnskudd
Slik gjør du innskudd med AstroPay

Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør innskudd til Roobet ved hjelp av et AstroPay-kort.

Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

Vi tilbyr en rekke forskjellige innskuddsmetoder hos Roobet, og en av disse metodene er å sette inn penger via et Astropay-kort. Som referanse vises alle midler på Roobet i Roobidos, som har et 1:1-forhold med USD, og eventuelle innskudd vil bli plassert i denne valutaen. Følg disse stegene for å sette inn penger på Roobet-kontoen din med et AtroPay-kort:

1. Åpne innskuddsfanen ved å klikke på denne lenken her, eller velg «Innskudd» øverst på nettstedet.

2. Deretter velger du «Kontanter» via rullegardinmenyen for å sikre at du har valgt kontantsaldo, og deretter kontrollerer du at du har valgt «Astropay Card» fra de tilgjengelige alternativene. Disse alternativene vil variere etter sted, og dersom det ikke vises, er dessverre AstroPay ikke tilgjengelig der du befinner deg for øyeblikket.

3. Skriv inn beløpet du ønsker å sette inn (minste innskuddsbeløp er $ 10). Velg deretter «Sett inn».

4. Du vil deretter bli omdirigert til en annen side for å fullføre innskuddet og få presentert tre ulike alternativer for å fullføre transaksjonen. Du kan gjøre ett av følgende:

• Skriv inn et telefonnummer for å starte prosessen med å opprette en AstroPay-konto

• Velg «Jeg har et AstroPay-kort» og gjør innskudd med ditt eksisterende AstroPay-kort

• Fullfør innskuddet fra AstroPay App ved å velge «Fullfør innskuddet fra AstroPay App»

5. For å sette inn penger med ditt eksisterende AstroPay-kort, velg «Jeg har et AstroPay-kort» nederst på siden.

6. På neste skjermbilde skriver du inn AstroPay Card-informasjonen og velger «Fortsett»

7. Dobbeltsjekk at kortinformasjonen er riktig, og hvis den er det, velg «Betal».

8. Du vil se en skjerm som ser slik ut, og du vil bli omdirigert tilbake til Roobet. Hvis du ikke blir omdirigert automatisk, velger du «Gå tilbake til Roobet» for å gå tilbake til Roobet-startsiden manuelt.

9. Du vil motta et varsel på Roobet som viser at innskuddet ditt har gått gjennom og nå er på saldoen din. Det innbetalte beløpet vil nå vises på kontantsaldoen, og du er klar til å bruke de nye midlene hos Roobet!