Alle samlingerUttak
Slik tar du ut midler via krypto

Denne artikkelen beskriver hvordan du tar ut midler gjennom kryptovaluta.

Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

*For å kunne ta ut midlene dine gjennom kryptovaluta, må du først fullføre nivå 2 av kontoverifiseringen. Dette kan du gjøre her*

1. Gå til uttaksfanen her

2. Velg «Kontanter» fra saldoalternativene, og velg deretter «Krypto» fra de tilgjengelige uttaksmetodene

3. Du vil da kunne velge hvilken valuta du ønsker å ta ut i: BTC, ETH eller LTC. Pengene dine vil bli sendt i den valutaen du velger.

4. Når du har valgt hvilken valuta du ønsker å gjøre uttak i, skriver du inn lommebokadressen for denne valutaen og beløpet du ønsker å ta ut. Deretter velger du prioriteten du ønsker at uttaket skal sendes som (hvis tilgjengelig). Merk av i boksen ved siden av «Jeg har lest og godtar Tjenestevilkårene, Retningslinjer for personvern, Retningslinjer for ansvarlig spilling, Retningslinjer for betaling og alle tilknyttede retningslinjer»

5. Velg «Ta ut midler». Du vil da bli bedt om å oppgi den sekssifrede 2FA-verifiseringskoden. Hvis du ikke allerede har aktivert dette, kan du gjøre det her.

6. Når du velger «Fortsett», vil pengene dine bli sendt til adressen du skrev inn ved uttaket. Når transaksjonen er bekreftet på blokkjeden, vil du motta den i kryptolommeboken din!