Alle samlingerUttak
Slik gjør du uttak via kryptovaluta

Detaljer om hvordan du tar ut kryptovaluta og sporer uttaket dit

Zara avatar
Skrevet av Zara
Oppdatert over en uke siden

For å gjøre uttak (BTC, ETH, LTC eller Tether) må du omsette minst 20 % av det innsatte kryptovalutabeløpet før du kan ta ut eller gi tips. Innskuddet må også motta 1 bekreftelse for BTC/LTC eller 3 bekreftelser for ETH/Tether.

1. Du må først skaffe deg lommebokadressen til kryptovalutaen du skal ta ut fra din eksterne lommebok.

• For å finne denne lommebokadressen kan du navigere til eiendeler/saldoer gjennom lommeboken. Derfra klikker du på saldoen til kryptovalutaen du forsøker å sende, og deretter på Motta/Sett inn for å få adressen.

2. Skriv inn lommebokadressen for kryptoen du ønsker å ta ut, samt angi beløpet du ønsker å ta ut. Dette kan du gjøre på uttakssiden på Betaling-fanen.

Når du har angitt adressen, velger du «Ta ut midler» for å ta ut pengene dine.

Slik sporer du uttaket:

Når du har sendt uttaket, vil du motta et varsel i varslingsdelen på startsiden om at uttaket er sendt. Transaksjons-ID-en vil da bli oppgitt, og denne kan du bruke til å spore uttaket.

A yellow circle with a blue and green circle with a bell and a green circle with a bird in the background  Description automatically generated

For å spore uttaket må du hente transaksjons-ID-en under varsslingsfanen øverst til høyre på startsiden:

Denne finner du også via historikkfanen under detaljene for uttaket ditt:

A screenshot of a card  Description automatically generated

Skriv denne transaksjons-ID-en inn i blokkutforskerens søkemotor:

-For Ethereum/Tether kan du spore uttaket under https://etherscan.io/.

-For Bitcoin/LTC kan du spore uttaket under https://blockchair.com/ eller https://www.blockchain.com/en/.

For at du skal kunne motta uttaket fra lommebokleverandøren, må transaksjonen ha 1 bekreftelse for BTC/LTC eller 3 bekreftelser for ETH/Tether. Denne prosessen er automatisk og kreves for alle kryptotransaksjoner.

- Vær oppmerksom på at visse lommebøker kan ha et annet krav til antall bekreftelser før du kan motta uttaket ditt.